Harkkarin paras apu

Moron.

Melkein on jo viikko vierähtänyt edellisestä blogista. Tuppaavat nuo adventtikiireet, kodin huoltotyöt ja tenttikirjat hieman häiritä kirjoitushommia. Toisaalta alkuviikko sujui mallikkaasti Rolls-Roycien parissa, joista jo aiemmin kirjoitin ja ei ollut uutta kerrottavaa. Sen sijaan en edelleenkään lakkaa ihastelemasta keräilijän intohimoa ja tarkkuuttaa kokoelmansa kanssa. Kaikki on niin jämptisti kirjattu ylös.

Lähes puolet autoista on kirjoissa ja kansissa eli luetteloituina.
Rolls-projektiin tulee osaltani pikku tauko, siirryin nimittäin tänään 1,5 viikoksi asiakaspalvelun maailmaan. Sinänsä tuttua touhua olla tiskin takana, nyt ympäristö vain on uusi. Olinhan toki jo aiemmin yhden päivän asiakaspalvelussakin, mutta nyt hommaan otettiin uusi ote ja hieman päivitettiin opittua. Saas nähdä kuinka käy, kun yksin jää. Toisaalta en ole huolissani, sillä korjausvälineet isompienkin virheiden varalta löytyy heti kassan välittömästä läheisyydestä.

Harkkarin paras apu tosi suuriin virheisiin. Myös pinkki väri miellyttää silmää.

Pitäisin kyseistä pyyhekumia oman luokkansa kärkitapauksena. Joten tuulta päin ja kassalle. Hyvin se menee. Tänään perehdyin myös Mobilian verkkokaupan saloihin ja muutama paketti saatiin lähetetyksi asiakkaille pitkin poikin Suomea. Verkkokauppa on siitä kiva, että jos asut kauempana, etkä pääse käymään Kangasalla, niin itseään kiinnostavia tuotteita voi tilata kätevästi kotisohvalta. Mobilian verkkokauppaan tästä.

Tämän päivän listalla näytti suosiossa olevan Jyväskylän Suurajoista kertovat kirjat. Ehkäpä jokunen kirjoista päätyy pukinkonttiin, mene ja tiedä. Täytettä pukinkonttiin löytyy paikan päältä museokaupasta enemmänkin. Kangasalan kädentaitajien lämpöiset ja sievät lahjat lämmittävät varmasta lahjansaajaa, ja kukapa sitä estää hankkimasta itselle lämpöisiä tumppuja tai villasukkia? Eli reippahasti kaupoille ja samalla voit vielä katsastaa 18.12.2016 asti auki olevan Paketti Raketti -näyttelyn, ennen sen sulkeutumista ja purkua. Rallimuseo palvelee joulutauonkin jälkeen normaalisti ja uusi teemanäyttely avautuu maaliskuussa 2017.

Sievät ja valoisat tuliaiset.

Näissä tumpuissa ei sormet palele.

Lisää tumppuja ja myös sukkia.

Vielä on Martti toivottamassa tervetulleeksi näyttelyyn.
Sellainen pieni huomautus, että harjoittelija ei ole ihan niin ripeä ja näppäräsorminen kuin vakkarihenkilökunta siinä kassalla. Kärsivällisyyttä pyydän, mutta eiköhän se taito kartu tässä pikkuhiljaa. Yritystä ainakin on 😁 Nähdään Mobiliassa.

Nyt hieman toisenlaisten kirjallisten pariin...

Kommentit