Nippelitiedon alkulähteillä

Heissan.
Viikko takana harjoittelua Mobiliassa ja päässä surisee kuin kesäisenä iltana vesistön äärellä pörriäisten pyöriessä ympärillä. Tukanjuuri on täynnä tietoa mitä kaikkea museon seinät kätkevät sisäänsä. Vielä kun se kaiken muistaa huomennakin, niin tilanne on suorastaan erinomaisen hyvä.

Tänään ohjelmassa oli asiakaspalvelun salat ja museokaupan kikkakolmoset Annen erittäin ammattitaitoisen opastuksen johdolla. Tässä kohtaa poikkean kuitenkin hieman sivupoluille ja lähetän kiitokseni Nikkilän Hessun kauppakorkeaan Kyrön Pyörään Kyröskoskelle. Opit, jotka aikoinaan sain isältä asiakaspalvelusta, ovat kantaneet tähänkin päivään asti. Samat opit, jotka hän sai aikoinaan omalta isältään. Ensi vuonna Kyrön Pyörälle tulee 89 vuotta täyteen. Hieno luku kivijalkakaupalle.

No niin. Takaisin harjoitteluun, joskin ilta on jo sen verran pitkällä ja se tukanjuuri tursuaa tietoa, niin nyt on tyydyttävää lyhyeen kirjoitukseen, joka on varsin kaupallinen tällä erää. Mobilian museokaupassa on nimittäin mitä mainioimpia lahjoja ystävälle ja kotiin viemiseksi. Mikäpä estää ilahduttaa itseäänkin. Kaupassa on 18.12. asti myynnissä Kangasalan kädentaitajien todella taidokkaita ja viehättäviä tuotteita. Saattaapa sieltä villasukat tarttua vielä joku päivä matkaan. Museokortti lahjaksi on varma vinkki ja sinne nippelitiedon alkulähteille pääsee Mobilian oivan muistipelin avulla. Ikaalisten autokin vilahtaa korteissa...



Mukavaa viikonloppua kaikille. Palaan blogini pariin taas ensi viikolla 😊😊😊




Kommentit