Mitä syödään?

"Makkarakastiketta ja broilerin rintafileitä" on vastaus otsikon kysymykseen. Tänään puhun ruoasta, koska luettelointi t-paitojen parissa on tukevasti vaiheessa jatkuen ensi viikolla, joten nyt on hyvä aika ottaa gastronominen näkökulma harjoitteluun.

Armeija marssii vatsallaan, kyllä leipä miehen tiellä pitää, niin on nälkä että näköä haittaa, ääntä kohti... Alkuun mietin, että millaisen Tupperware-kipporumbaan sitä oikein joutuukaan harjoittelun aikana. Evästä rasiaan ja mikrot laulaan. Siinä on kuulkaa intohimot kaukana, kun muovikiposta lappaa eilistä tai toissapäiväistä kinkkukiusausta. Onhan se hyvää, mutta silti. Vaan eipä hätää! Kahvila Wanhat Autot pelastaa niin työläisen, harjoittelijan kuin museokävijänkin Mobiliassa. Joka päivä, siis myös viikonloppuisin, klo 11-14 tarjoillaan lounasta varsin edulliseen hintaan.

En ole mikään ruokakriitikko, mutta hyvä ruoka on hyvää, huono taas....jääköön sanomatta. Tähän ikään mennessä sitä on kuitenkin monenlaisissa lounaspaikoissa tullut vierailtua, vaan enpä vielä niin hyvää liha-makaronilaatikkoa ole syönyt, kuin tänään maistoin. Tietysti olin lapannut lautasen täyteen paistinperunoita, rintafilettä ja hippusen makkarakastiketta, niin laatikon vuoro oli santsikierroksella. Siinä oli käytetty kermaa! Voi istu ja pala ja vielä kolmaskin. Kokki on paikkansa ja palkkansa ansainnut. Taivaallista. Onneksi joku järjen ääni takaraivossa jyskytti, että vähemmän on enemmän. Syrjälleen, niinkuin meilläpäin sanotaan, olisi pitänyt mättöaterian jälkeen päästä, jos olisin syönyt niin paljon kuin suu olisi vetänyt. Hillitsin siis itseni ja jätin jälkiruoalle tilaa. Tänään oli mansikkarahkaa. Juu, kiitos kysymästä - hyvää oli 😄


Makkarakastiketta ja broilerin rintafileitä tykötarpeineen.

Salaatti- & leipäpöytä.

Kangasalan kulmilla pyörivät tai Tampere-Lahti tietä ajavat, suosittelen lämpäimästi poikkeamista lounaalle Kahvila Wanhaan Autoon. Samalla reissulla on mukava katsastaa Mobilian näyttelyt.

Kommentit