Luettelointia, luettelointia, luettelointia plus beautybox

Moro. Viikonloppu meni ja harjoitteluviikko on hyvässä vauhdissa. Oli muuten rapsakka keli tänä aamuna. Lumi narskui kivasti, kun astelin ranskattareni luokse ja hurautin Mobiliaan. Viime perjantaina sain tenttikirjan hyvän viikonlopun toivotuksilla kotiin viemiseksi, ja ihme ja kumma, luin vaaditut kappaleet. Menihän se aika lukiessa paremmin, kuin vahdata miten sikaflex kuivuu imurin renkaissa. Mutta siis asiaan.

Tämän viikon häärään vielä Mobilian ns. kirjastorakennuksessa eli kokoelmatiloissa. Luettelointia, luettelointia, luettelointia. Sitä se on nyt ollut ja sitä se vielä tämän viikon on. Tiedoksi sinne yliopistollekin, että harjoitteluraportti tulee olemaan tiivis tai jos pitää useampi aanelonen olla, niin isonnan fonttikokoa😉 On mielenkiintoista, kun pääsee sukeltamaan museotoiminnan ytimen pariin ja nähdä miten nimetön esine saa koodin, historian ja paikan arkistoissa. Ihaillen katselin turvallisen etäisyyden päästä, miten hauraiden lasinegatiivien kuvat kääntyivät positiiveiksi tietokoneen näytöllä. Aineena oli muuten Saimaan kanavan rakennustyöt. Kiehtovaa. Itse puuhasin tänään liikennevalojen ja autokoulun opetusalustojen parissa. Muistatte varmaan sen Kummeli-sketsin, missä työmaalla arvottiin työkalut päivän hommiin. Vaihtoehdot olivat tyyliin työnnettävä ruohonleikkuri ja päältä ajettava pikkutraktori. Hiukan oli samanlainen fiilis tänä aamuna työhanskojen suhteen. Toki suoritin itse arvonnan ja ainut hanskapalkinnon saaja olin minä itse. Tässä arvonnassa kävi sikäli tuuri, että neljästä hanskaparista kolmea käytin päivän aikana. Eri hommiin kun on eri hanskat.


Työhanskojen arvonta. Kolme neljästä osui kohdalle.
Toiset edestä jäivät odottamaan aikaa parempaa.
Viime päivien puheenaihe ainakin Tampereen seudulla: kuinka lähdet sujuvasti valoista.

Tämä opetusalusta oli hirmu mielenkiintoinen. En tohtinut (tietenkään) koskea mihinkään,
enkä ole vaihdelaatikkoremonttia tekemässä, mutta olihan siellä ratas poikineen.

Ei ihan Maranellon ori, mutta ei paljon toisinkaan.
Kivoja esineitä sitä "astelee" päivän mittaan vastaan.

Mainitsin tuossa alussa rapsakkaasta talvikelistä. Kuinka monella muuten se lukkosula on auton hanskalokerossa? Nii-i. Arvasin. Siellä se minunkin lukkosula oli. Joskin tässäkin kävi tuuri, koska lukot eivät olleet jäätyneet (ovet olivat, kuten voit edellisestä blogista lukea). Silti päätin, että kulkekoot nyt tuo tehoaine eli WD-40 toistaiseksi käsilaukussa yhdessä rullamitan, taskulampun ja muutaman muun äärimmäisen tärkeän esineen kera. On siellä käsilaukussa ihan perinteinenkin beautyboxpussukka, mutta ainakin toistaiseksi mustan pussukan seurana on iloisen oranssi työkalubox.

Beauty- eli työkalubox.
Jaahas, se on tiistai ja lenkkisaunan aika. Sinnepä siis. Heippa taas päivään muutamaan, ja on tosi kiva, että luet blogiani 😍

Kommentit